GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Θέλεις να κόψεις το τσιγάρο; Το Smoking Stopper μπορεί να σε βοηθήσει!

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 09:13

Στην CES 2016 την ετήσια έκθεση τεχνολογίας που γίνεται στο Λας Βέγκας από 6 ως 9 Ιανουαρίου η Γαλλική εταιρεία RegulSmoke παρουσίασε ένα gadget, το οποίο με τη βοήθεια του κινητού βοηθάει να μειώσει ή και να σταματήσει κάποιος το κάπνισμα!

Το Smoking Stopper όπως ονομάζεται η συσκευή, είναι ένα έξυπνο πακέτο που παρακολουθεί και ελέγχει το κάπνισμα του χρήστη σε πραγματικό χρόνο. Συνδέεται μέσω μιας εφαρμογής με το smartphone του χρήστη, ο οποίος βάζει μέσα ένα πακέτο με τσιγάρα και η εφαρμογή δημιουργεί ένα ειδικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο σε αυτόν, ανάλογα με την ποσότητα νικοτίνης που πρέπει να λαμβάνει ημερησίως.

Το Smoking Stopper έχει σχεδιαστεί από μηχανικούς ειδικούς στο κάπνισμα, ώστε να μπορεί να ελεγχθεί ο εθισμός στην νικοτίνη με βάση την συμπεριφορά, την φυσική κατάσταση, την συναισθηματική και ψυχολογική ιδιαιτερότητα του καθενός. Επίσης οι χρήστες μπορούν μέσω της εφαρμογής να έρθουν σε επαφή με ειδικούς επιστήμονες για το κάπνισμα και να συζητήσουν την πρόοδο της θεραπείας αλλά και τους στόχους τους.

smoking stopper2