Τίτλοι τέλους για τα Windows Vista

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 10:02

Τα Windows Vista μετά από μια 10ετία αποτυχημένης μάλιστα παρουσίας, από τις 11 Απριλίου και μετά δεν θα υποστηρίζονται πλέον από την Microsoft. Καλό θα ήταν λοιπόν όσοι έχετε Vista να τα αναβαθμίσετε σε Windows 10, αφού από την ημερομηνία αυτή και μετά, θα είστε εκτεθειμένοι σε κάθε είδους επίθεση γιατί δεν θα υπάρχουν ενημερώσεις ασφαλείας. Η ανακοίνωση της Microsoft:

“Μετά την 11 Απριλίου 2017, οι χρήστες του Windows Vista δεν θα λαμβάνουν πλέον αναβαθμίσεις ασφαλείας, δωρεάν ή επί πληρωμή υποστήριξη για τεχνικά θέματα κλπ. από τη Microsoft. Η Microsoft παρείχε πλήρη υποστήριξη για το Windows Vista για μια περίοδο 10 ετών, αλλά έφτασε ο καιρός να επενδύσουμε τον χρόνο μας σε πιο πρόσφατες τεχνολογίες με τη σύμφωνη γνώμη των συνεργατών μας.

Στην περίπτωση που συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Windows Vista, ο υπολογιστής σας θα εξακολουθήσει να λειτουργεί κανονικά αλλά με τον καιρό θα γίνεται ακόμη πιο ευάλωτος σε κενά ασφαλείας, ιούς και επιθέσεις. Ο Internet Explorer 9 δεν υποστηρίζεται πλέον, επομένως, αν σερφάρετε στο Internet από υπολογιστή με Windows Vista το πιθανότερο είναι ότι είστε εκτεθειμένοι σε online επιθέσεις. Παράλληλα, σταδιακά θα πάψει η υποστήριξη πολλών εφαρμογών και υπηρεσιών που αναπτύσσονται για πιο πρόσφατες εκδόσεις Windows, με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν σε Windows Vista.”

vista1

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Few Clouds
5.9°C

Ο καιρός στην Ξάνθη σήμερα

Few Clouds Humidity: 59%
Overcast Clouds
5.3°C / 13.5°C
Scattered Clouds
6.6°C / 14.1°C
Overcast Clouds
3.4°C / 11.9°C
Light rain
2.2°C / 12.3°C