GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Οι 11 κανόνες που μπορούν να μας σώσουν!

Σάββατο, 06 Ιουλίου 2013 19:57

Ο μόνος που μπορεί να σώσει τον εαυτό σου είσαι εσύ, ένας χρήσιμος μπούσουλας ιδιαίτερα για τα χρόνια που περνάμε.

Κανόνας 1: Η ζωή δεν είναι δίκαιη πάρτε το χαμπάρι!

Κανόνας 2: Ο κόσμος δεν θα σας λυπηθεί, ούτε νοιάζεται αν έχετε ή όχι αρκετή αυτοεκτίμηση. Ο κόσμος περιμένει να πετύχετε κάτι πριν να αισθανθείτε καλά για τον εαυτό σας.

Κανόνας 3: Δεν πρόκειτε να βγάζεται 100.000 € το χρόνο με το που θα βγείτε από το Πανεπιστήμιο. Δεν πρόκειτε να γίνετε αντιπρόεδρος της εταιρείας, ούτε να αποκτήσετε αυτοκίνητο με τηλέφωνο αν δεν τα κερδίσετε και τα δύο.

Κανόνας 4: Αν νομίζετε ότι ο καθηγητής σας είναι σκληρός περιμένετε να δείτε το αφεντικό σας.

Κανόνας 5: Δεν θίγεται η αξιοπρέπειά σας αν χρειαστεί να δουλέψετε με τα χέρια σας. Οι παππούδες σας είχαν άλλη λέξη για τη δουλειά στο εργοστάσιο, την αποκαλούσαν ευκαιρία.

Κανόνας 6: Αν τα κάνετε μούσκεμα δεν φταίνε οι γονείς σας. Μη γκρινιάζετε αλλά μάθετε από τα λάθη σας.

Κανόνας 7: Πριν γεννηθείτε οι γονείς σας δεν ήταν τόσο βαρετοί όσο σας φαίνονται τώρα. Αυτό το έπαθαν από το να πληρώνουν τους λογαριασμούς σας, να καθαρίζουν τα ρούχα σας, να σας ακούνε να λέτε πόσο έξυπνοι και σπουδαίοι είστε. Πριν τρέξετε να σώσετε το δάσος του Αμαζονίου από τα παράσιτα της γενιάς των γονιών σας, συγυρίστε πρώτα τη ντουλάπα σας.

Κανόνας 8: Στο σχολείο οι νικητές δεν διαφέρουνα από τους ηττημένους. Αυτό όμως δεν συμβαίνει στη ζωή. Σε κάποια σχολεία δεν αποτυγχαίνει κανείς, μπορεί να προσπαθήσει ξανά και ξανά μέχρι να γράψει τη σωστή απάντηση. Αυτό όμως δεν έχει καμοία σχέση με την πραγματική ζωή.

Κανόνας 9: Η αληθινή ζωή δεν χωρίζεται σε τρίμηνα. Το καλοκαίρι δεν είναι διακοπές και πολύ λίγοι είναι αυτοί που θα ενδιαφερθούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τον εαυτό σας. Αυτό πρέπει να το κάνετε εσείς, τις ελεύθερες ώρες σας.

Κανόνας 10: Η τηλεόραση δεν είναι η αληθινή ζωή. Στην πραγματική ζωή οι άνθρωποι σηκώνονται από τις καφετέριες και πάνε στις δουλειές τους.

Κανόνας 11: Να είστε καλοί με τα σπασικλάκια. Το πιθανότερο είναι να καταλήξετε να δουλεύετε για έναν απ΄ αυτούς.

 

Όλα αυτά τα όμορφα ή όχι λόγια (εσείς θα το κρίνετε αυτό) ανήκουν σε έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του

πλανήτη, τον Bill Gates.