GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Αυτό είναι το μηχάνημα που χρειάζεται κάθε νοικοκυριό! [video]

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 09:39

Το FoldiMate Family είναι ένα μηχάνημα που πολύ απλά σιδερώνει τα ρουχά μόνο του! Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε στις ειδικές υποδοχές που διαθέτει τα πλυμένα ρούχα που μόλις έχουν βγει από το στεγνωτήριο. Αυτό θα τα σιδερώσει και θα τα διπλώσει.

Το μέγεθος του είναι σχεδόν όσο ενός πλυντηρίου (28x32x31 σε ίντσες), ενώ έχει τη δυνατότητα να σιδερώσει και να διπλώσει τα περισσότερα είδη ρούχων. Στην μπροστινή πλευρά μπορείτε να τοποθετήσετε περίπου 20 ρούχα τη φορά στα ειδικά clips που διαθέτει και όταν τελειώσει τη δουλειά του, τα βγάζει μέσα από ένα συρταράκι που διαθέτει έτοιμα, σιδερωμένα, κολαρισμένα. Επίσης δίνει τη δυνατότητα διαφορετικών τρόπων διπλώματος και ο μέσος χρόνος διπλώματος για κάθε ρούχο είναι περίπου 45 δευτερόλεπτα.

Η τιμή του FoldiMate Family είναι $1150 συμπεριλαμβανομένου και του μηχανήματος ατμού που σιδερώνει, οι κάψουλες που μαλακώνουν και αρωματίζουν τα ρούχα κοστίζουν $15-40. Οι αποστολές του FoldiMate θα ξεκινήσουν το 2018 και όσοι ενδιαφέρονται για προπαραγγελίες ας κοιτάξουν ΕΔΩ.

Πολυμέσα

Αυτό είναι το μηχάνημα που χρειάζεται κάθε νοικοκυριό!