GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Η πιο άσχημη γυναίκα παράδειγμα για όλους μας! [video]

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 13:33

Η Lizzie Velasquez είναι μία από τους τρεις ανθρώπους στον κόσμο που γεννήθηκε με το σπανιότατο σύνδρομο Neonatal Progeroid Syndrome, που προκαλεί πολλές δυσμορφίες στον φορέα, ενώ δεν  τον "αφήνει" να πάρει και βάρος.

Η 25χρονη σήμερα Lizzie Velasquez η οποία διαθέτει πτυχίο στον τομέα της Επικοινωνίας, σε πρόσφατη ομιλία της σε εκδήλωση του οργανισμού TEDx από όπου και το βίντεο που ακολουθεί, ανοιξε την καρδιά της στο κοινό για την συγκινητική και παράδειγμα για όλους μας ιστορία της ζωής της.

Όπως είπε στο Λύκειο ανακάλυψε μέσα από ένα video πως όλοι τη λοιδωρούσαν λόγω της εμφάνισής της, δείχνοντας τεράστιο μίσος για το πρόσωπο και γενικά την εμφάνισή της, ενώ τα σχόλια πολλές φορές ήταν σοβαρός λόγος αυτοκτονίας. Παρ΄ όλα αυτά όπως λέει η ίδια κατάφερε να πάρει δύναμη μέσα από όλο αυτό το μίσος και να το μετατρέψει σε τεράστια δύναμη ψυχής για να πετύχει τους στόχους της.

"Είχα μία πραγματικά δύσκολη ζωή, αλλά δεν πειράζει. Θα αφήσω τους στόχους και τις επιτυχίες μου να με προσδιορίσουν, όχι την εξωτερική μου εμφάνιση.Εσάς τι σας προσδιορίζει; Οι φίλοι; Η οικογένεια; Εκεί βρίσκεται η ευτυχία του καθενός."

 

Πολυμέσα

Η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου παράδειγμα για όλους!