GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ΒΙΩΝ | Εστιατόριο - Καφέ

{tab=Περιγραφή}

magazi2ΒΙΩΝ ΓΑΜΟΣ

Το οργανωμένο Catering του Εστιατορίου Βίων έχει την εμπειρία αλλά και την ποιότητα να οργανώσει το Catering και του δικού σας γάμου. Η γεύση της κουζίνας του εστιατορίου μπορεί να έρθει στο δικό σας χώρο και να αφήσει ικανοποιημένους τους καλεσμένους σας. Επίσης μπορείτε να οργανώσετε την δεξίωση σας και στο χώρο του εστιατορίου και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες στο πανέμορφο εξωτερικό μας χώρο.

ΒΙΩΝ ΒΑΠΤΙΣΗ

Στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας, στην βάπτιση του παιδιού σας, την φιλοξενία των καλεσμένων σας αφήστε την στο Catering του ΒΙΩΝ. Όσο καμιά άλλη στιγμή θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να είναι για όλους μια ξεχωριστή ημέρα για εσάς και τους καλεσμένους σας. Επικοινωνήστε και μαζί να οργανώσουμε την πιο σημαντική ημέρα για εσάς και το παιδί σας.

ΒΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για όλες τις εκδηλώσεις σας εταιρικές ή προσωπικές το ΒΙΩΝ μπορεί να σας δώσει την καλύτερη λύση. Η γνωστή κουζίνα του εστιατορίου θα έρθει στο χώρο σας και οι καλεσμένοι σας θα μείνουν μαγεμένοι από την γεύση, την ποιότητα αλλά και την εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε όποια πληροφορία χρειάζεστε για την δική σας εκδήλωση.

 

magazi3ο Χιλ. Ξάνθης-Καβάλας

mapΧάρτης - WebΙστοσελίδα

phone225410 27007 - mobile6936 854930

facebook

{tab=Φωτογραφίες}

{tab=Χάρτης}


Μεγαλύτερος χάρτης ΒΙΩΝ

 

3ο Χιλ. Ξάνθης-Καβάλας

phone225410 27007 - mobile6936 854930

Διαβάστηκε 2075 φορές