GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Samsung Safety Screen μια εφαρμογή χρήσιμη για τα παιδιά και για όλους!

Δευτέρα, 09 Μαϊος 2016 10:26

Καλώς ή κακώς η τεχνολογία έχει μπει έντονα και σε κάποιες περιπτώσεις βίαια στη ζωή μας. Τα παιδιά έχουν εξικοιωθεί με τις έξυπνες συσκευές και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και χειρισμός από εμάς τους γονείς.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε αυτή την τεχνολογική έξαρση, είναι η παρατεταμένη έκθεση όλων μας στις οθόνες των συσκευών που μας περιστοιχίζουν καθημερινά. Η πολύωρη έκθεση αυτή σε κάποιες περιπτώσεις και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά, μπορεί να επιφέρει βλάβες και προβλήματα στην όραση. Μάλιστα σύμφωνα με το "Vision Council" παρατηρείται αύξηση στη μυωπία, την οποία οι επιστήμονες αποδίδουν σε ένα συνδυασμό γενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης των δραστηριοτήτων με κοντινό οπτικό πεδίο, όπως η χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών.

Για το λόγο αυτό η Samsung έβγαλε μια νέα εφαρμογή που δεν σε αφήνει να χειριστείς την συσκευή σου αν δεν έχει την απαιτούμενη απόσταση από τα μάτια! Η εφαρμογή λέγεται Samsung Safety Screen και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από ΕΔΩ.

 

Πολυμέσα

Samsung Safety Screen μια εφαρμογή χρήσιμη κυρίως για τα παιδιά μας!