GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Τι άλλο θα δούμε! Ετοιμάζουν εφαρμογή αξιολόγησης ανθρώπων!! [video]

Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 11:49

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στην δημοσιοποίηση της είδησης, πως σύντομα θα είναι διαθέσιμη εφαρμογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν κριτικές για άλλους χρήστες, βαθμολογώντας τους μάλιστα για την προσωπικότητά τους και άλλα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν!!!

Η Julia Cordray και η Nicole McCullough, δυο "φίλες" από την Αμερική (από που αλλόυ;), ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν αυτό το project πρόσφατα. Αν και πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, έχει δημιουργηθεί τεράστια αναστάτωση στο άκουσμα της είδησεις και έχουν υπάρξει εντονές αντιδράσεις από συλλόγους και οργανώσεις που ασχολούνται με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, αφού πιστεύουν πως θα δημιουργήσει τρελή αυξηση στο φαινόμενο του bullying. Το τρελό στην όλη υπόθεση είναι πως θα μπορεί οποιοσδήποτε να γράψει οτιδήποτε για οποιονδήποτε, ακόμα κι αν δεν είναι μέλος του "κοινωνικού" αυτού δικτύου.

Βέβαια υπάρχουν πολλά προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι δύο αυτές κυρίες ώστε να καταφέρουν να βγάλουν στη δημοσιότητα αυτή την άθλια κατά την προσωρπική μου άποψη, εφαρμογή.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μία εκ΄των εμπνευστών τι λέει συζητώντας με κάποιο σε ένα bar για την εφαρμογή.

Πολυμέσα

Τι άλλο θα δούμε! Ετοιμάζουν εφαρμογή αξιολόγησης ανθρώπων!!