GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Η νέα μόδα για ΔΩΡΕΑΝ διακοπές σε όλο τον κόσμο [video]

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 11:15

Πρόσφατα ανφέραμε τον τρόπο για δωρεάν διακοπές ανά τον κόσμο με αντάλλαγμα τη φύλαξη κατοικίδιων. Αφού η εποχή το απαιτεί και όλοι ψάχνουμε που και πως θα πάμε διακοπές, δείτε ακόμη ένα τρόπο που εξασφαλίζει δωρεάν διακοπές σε όλο τον κόσμο.

talktalkbnb

Η γνωστή εταιρεία Airbnb που ενοικιάζει σπίτια σε όλο τον κόσμο, δημιούργησε μια νέα ίδεα με βάση την οποία μπορεί  κάποιος να ταξιδέψει και να φιλοξενηθεί σε ένα σπίτι σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με αντάλλαγμα την εκπαίδευση του ιδιοκτήτη στη μητρική γλώσσα του φιλοξενούμενου. Το TalkTalkbnb είναι το site στο οποίο μπορεί ο καθένας να δείξει το ενδιαφέρον του είτε σαν οικοδεσπότης που επιθυμεί να εξασκήσει μια συγκεκριμένη γλώσσα, είτε σαν φιλοξενούμενος που επιθυμεί να φιλοξενηθεί εκπαιδεύοντας τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που θα τον φιλοξενήσει.

Η ιδέα όλου αυτού ξεκίνησε όταν ο ιδρυτής της Airbnb Hubert Laurent, ρωτήθηκε από την κόρη του Noemie αν θα μπορούσαν να μετακομίσουν για ένα χρόνο στην Αγγλία για να μάθει καλύτερα αγγλικά. Η απάντηση του ίδιου ήταν όχι και αυτομάτως η σκέψη ήταν αν η οικογένεια θα μπορούσε να φιλοξενήσει έναν Αγγλο για ένα χρόνο, ώστε να βοηθηθεί η κόρη του σε αυτό που του ζήτησε.

Πολυμέσα

Η νέα μόδα για ΔΩΡΕΑΝ διακοπές σε όλο τον κόσμο