GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Καλλιεργήστε φρούτα ή λαχανικά μέσα στο σπίτι σας! [video]

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 09:49

Δυστυχώς δεν διαθέτουμε όλοι μας σπίτι με κήπο ή έστω ένα πολύ ευρύχωρο μπαλκόνι, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα για τη δική μας παραγωγή φρούτων και λαχανικών. Δεν πειράζει όμως, το Smart Garden 9 είναι μία λύση που μπορεί να μας παρέχει ένα μίνι κήπο και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας!

Η εταιρεία ανάπτυξης του Smart Garden 9 σχεδίασε με προσοχή όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το σύστημα αυτό, ώστε να μας παρέχει έναν «κήπο» που αναπτύσσεται μόνος του και φέρνει την επανάσταση στον τρόπο που μπορούμε να καλλιεργήσουμε φρέσκα τρόφιμα μέσα στο σπίτι μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε τη δεξαμενή νερού. Χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι της εταιρείας δηλώνουν:

"Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν κήπο ή το χρόνο να ασχοληθούν με αυτόν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσουν την ποιότητα και να αρκεστούν στα «φρέσκα» προϊόντα που προσφέρουν τα σούπερ μάρκετ."

Περισσότερες πληροφορίες για το Smart Garden 9 μπορείτε να βρείτε στο Kickstarter και να αναφέρουμε απλά ότι το σύστημα θα είναι διαθέσιμο για αγορά τον Ιούλιο του 2017.

Πολυμέσα

Καλλιεργήστε φρούτα ή λαχανικά μέσα στο σπίτι σας!