GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Mαζεύουν υπογραφές να βγάλουν τη Γερμανία από την Ευρώπη! Υπογράψτε, Διαδώστε

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 08:21

Οι Γαλλόφωνοι Ευρωπαίοι μετά τα όσα διαδραματίστηκαν με τη "συμφωνία" της Ελλάδας, ξεκίνησαν να μαζεύουν υπογραφές από τους Ευρωπαίους πολίτες για να βγάλουν την Γερμανία από την ευρωζώνη!!!

Έτσι συνέταξαν μια διαδικτυακή επιστολή και καλούν τους Ευρωπαίους πολίτες να την συνυπογράψουν επιδιώκοντας με αυτό ένα Germanexit. Το κείμενο της επιστολής μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Εμείς οι Ευρωπαίοι όλων των γενεών καλούμε να διακοπεί αυτή η καταστροφική πορεία. Το μέλλον των 500 εκατομμυρίων Ευρωπαίων δεν μπορεί να λαμβάνεται υπό το καθεστώς ομηρίας επικίνδυνων δογμάτων της γερμανικής κυβέρνησης, που θέλει οπωσδήποτε να ταπεινώσει την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, για να τον τιμωρήσουν επειδή δεν ψήφισε όπως αυτοί θα ήθελαν. Πρέπει να αρνηθούμε απειλές, όπως αυτές που εκφράστηκαν από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής του Σαββάτου. Σήμερα δύο λύσεις υπάρχουν για την Γερμανίδα Καγκελάριο 1) Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να παραιτηθεί για να μπορέσει ο Γιάνης Βαρουφάκης να επανέλθει ως φωνή της λογικής για της διαπραγματεύσεις. 2) Η Γερμανία να βγει έξω από το κοινό νόμισμα και χωρίς φόβο προς αυτή, να δείξουμε στην Άνγκελα Μέρκελ ότι η Ευρώπη είναι ενωμένη!"

Το link στο οποίο μπορείτε να υπογράφετε ηλεκτρονικά είναι ΑΥΤΟ.