GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Google Trusted Contacts, μια εφαρμογή χρήσιμη για τους γονείς!

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 09:36

Η Google κυκλοφόρησει πρόσφατα μια νέα εφαρμογή, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να γνωστοποιεί την τοποθεσία του σε επαφές που επιλέγει ο ίδιος εκ των προτέρων. Έτσι με αυτό τον τρόπο μπορεί ο ενδιαφερόμενος να γνωρίζει που βρίσκεται οποιαδήποτε στιγμή αυτός που τον ενδιαφέρει, αφού η εφαρμογή λειτουργεί ακόμα και αν είναι offline.

Η Google Trusted Contacts όπως ονομάζεται η εφαρμογή αυτή, μετά την εγκατάστασή της στη συσκευή, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει ποιες επιθυμεί να έχει ως "έμπιστες επαφές", ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να τους γνωστοποιεί την τρέχουσα τοποθεσία του. Επίσης μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο, να ζητήσει δηλαδή κάποια "έμπιστη επαφή" να μάθει που βρίσκεται ο χρήστης και αυτός στη συνέχεια έχει τη δυνατότητα να γνωστοποιήσει ή όχι την τοποθεσία του.

Όπως καταλαβαίνετε είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή, ιδιαίτερα για γονείς με παιδιά σε προεφηβική και όχι μόνο ηλικία, ενώ το σημαντικότερο είναι πως διατίθεται δωρεάν για Android και σύντομα και για iOS.

Trusted Contacts